Van Knippenberg Metaalindustrie

Verspaningsspecialisten

Veelzijdig in RVS

Verspanen

Bij Van Knippenberg beschikken we over een speciale verspaningsafdeling die is uitgerust met een breed scala aan moderne machines. Deze afdeling is gespecialiseerd in diverse verspanende bewerkingen zoals boren, tappen, frezen, draadsnijden rvs, draadrollen, vloeiboren en zagen. Onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat elke bewerking met de grootste precisie en perfectie wordt uitgevoerd.

Enkele van de CNC bewerkingsmachines die wij in onze verspaningsafdeling hebben, zijn onder andere:

  • Een 3-assige CNC freesmachine met een bereik van 1,8 meter.
  • De Mondiale New Gallic 510 draaibank.
  • De CNC draaibank Samsung PL 240 LM, uitgerust met automatische aanvoer voor het precieze CNC draaiwerk
  • Het Takumi bewerkingscentrum.
  • De CMA TRD 38 CNC 3000 coördinatenboormachine met een bereik van 3 meter.

Deze geavanceerde machines worden bediend door onze ervaren specialisten die de fijne kneepjes van het vak tot in de puntjes beheersen. Dankzij hun expertise en de hoogwaardige apparatuur kunnen we alle voorkomende verspaningstechnieken met precisie en efficiëntie uitvoeren.

Verspaningsspecialisten

Specialist in RVS

Verschillende verspaningstechnieken

Bij het boren en tappen zorgen wij ervoor dat de schroefdraad nauwkeurig en duurzaam wordt aangebracht. Met frezen kunnen we complexe vormen en profielen realiseren, terwijl draadsnijden en draadrollen zorgen voor sterke en betrouwbare schroefdraden. Vloeiboren stelt ons in staat om door hardere materialen te boren zonder dat de kwaliteit van het werkstuk wordt aangetast. Voor het zagen maken we gebruik van nauwkeurige zaagmachines die zorgen voor strakke en exacte sneden.

Onze verspaningsafdeling is ingericht om aan diverse behoeften en specificaties van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om enkelstuks, kleine series of grotere producties, wij hebben de capaciteit en de expertise om elk project succesvol af te ronden. De combinatie van moderne technologie en vakmanschap zorgt ervoor dat wij hoogwaardige producten kunnen leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en nauwkeurigheid.

Bij Van Knippenberg zetten we ons in voor perfectie in elke stap van de verspanende bewerkingen. Door continu te investeren in de nieuwste technologieën en het trainen van ons personeel, blijven we aan de top van de sector en garanderen we uitstekende resultaten voor onze klanten.

Neem contact op

Benieuwd naar onze andere producten?

Bekijk alle producten