Van Knippenberg Metaalindustrie

Over ons

Over ons

Veelzijdig in RVS

Ruim 30 jaar Specialist in RVS en een betrouwbare partner.

Van Knippenberg bewijst al ruim 30 jaar dat we een betrouwbare en strategische partner zijn voor onze klanten. Wij denken mee met onze klanten en hebben een zeer betrouwbare planning. Als wij beloven dat uw producten klaar zijn dan zijn ze dat ook. Verder hebben we natuurlijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Op alle specialismes in RVS zijn wij actief. Op het vlak van Plaatwerk, Verspanen, Lassen/samenstellen en nabewerking lopen wij voorop. Wij werken met de klant aan betrouwbare, snelle en klantgerichte oplossingen. Onze klant weet wat we kunnen en kan altijd rekenen op onze professionaliteit en de expertise van ons team, daardoor worden onze klanten in grote mate ontzorgt.

We hebben een zeer uitgebreid en up-to-date machinepark en onze specialisten kunnen daardoor altijd perfect maatwerk leveren. Door procesbewaking werken we doorlopend aan een constante, hoge kwaliteit door middel voortdurende controles van kwaliteitseisen.

Bij Van Knippenberg vinden we zelfstandigheid en een goede sfeer belangrijk. Daardoor hebben onze medewerkers veel verantwoordelijkheid en ook veel vrijheid. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten exact wat in de praktijk het beste werkt of waar het nog beter kan. Daardoor hebben ze ook de ruimte om hun eigen inzichten en ideeën toe te passen en zijn ze graag bereid om net dat stapje extra te doen voor onze klanten.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Bekijk dan nu onze bedrijfsfilm!

TIG – Lasser

Als TIG-Lasser / samensteller verricht je alle voorkomende laswerkzaamheden.

Lees meer

CNC Draaier / Programmeur

In deze functie werk je zelfstandig maar overlegt ook met je collega’s.

Lees meer

Supply Chain Planner

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het offertetraject tot en met de werkvoorbereiding.

Lees meer

Ligt jouw interesse ergens anders?

Bekijk alle vacatures